Chris Top (1980), geboren en getogen in Baflo, woonachtig nu in Zuidhorn. Chris fotografeert al sinds zijn jeugd. Chris is erg enthousiast over fotografie en wil graag mensen hierin meenemen en laten zien hoe je de wereld op een andere manier gaat zien door de lens. Door details te fotograferen en een verhaal te vertellen neemt hij de kijker mee in zijn wereld. Chris heeft een minimalistische stijl en laat in het beeld graag veel weg. De foto's vertellen hiermee zijn verhaal. Chris heeft een uiteenlopende smaak als het om fotografie gaat hij maakt regelmatig samen met geïnteresseerden fotowandelingen in en rondom om zijn kijk op fotografie te delen met anderen.

Astrid Wevers (1957). Geboren in Australié en woonachtig nu in Pieterburen. Fotograferen doet ze al vanaf haar 8e jaar. Van haar vader krijgt ze zo'n oud boxje van Agfa, ze heeft hem nog, waar je zwart wit foto's mee kan maken, met grote negatieven. Nu heeft ze een aantal professionele camera’s van Canon, zowel crop als fullframe. En vergeet niet haar Galaxy telefoon! Astrid fotografeert graag portretten.
Maar ook mooie zuivere sferen van de natuur in zowel in Nederland als in een ver vreemd land.
Ze verstaat de kunst om zowel mens als dier ongedwongen te portretteren. Serieus te zijn daar waar het moet. En daar waar het nodig is een plekje weg te fotoshoppen of juist niet.......